LUNCH PERIODE 13,14 en 15 december vanaf 12 tot 15 uur

De Weg naar Chez Dieudonné

Van Keukenhulp tot Arts

Mijn liefde voor de keuken van mijn voorouders begon al in mijn jeugd. Als kind bevond ik me constant in de keuken (Lome Togo), waar ik mijn moeder assisteerde bij deze nobele taak. Hoewel ik mijn wortels en tradities altijd met me meedraag, heeft het leven me naar Vlaanderen, met name GENT, gebracht.

Lees verder

Passie voor Gezondheid en Authentieke Afrikaanse Gerechten

Naast mijn passie voor koken ben ik opgeleid als arts, altijd bezorgd om het welzijn en de gezondheid van de mensheid. Uit mijn onderzoek heb ik opgemerkt dat veel mensen worstelen met dagelijkse taken en niet langer de tijd nemen om op goede manieren te koken of gezond te eten, met vaak rampzalige gevolgen.

 

Hoewel mijn medische diploma hier niet geldig is en ik tegen alle verwachtingen in in een fabriek moest werken, bleef mijn innerlijke roep onverminderd. Gedreven door mijn passie en vastberadenheid, besloot ik uiteindelijk om 100% authentieke en heerlijke Afrikaanse gerechten te creëren. Mijn doel is om zelfgemaakte, heilige en smaakvolle gerechten met liefde en finesse te bereiden, met speciale aandacht voor uw gezondheid.

Lees verder

Chez Dieudonné: Een Culinaire Reis

Gepassioneerd door koken heb ik nu de sprong gewaagd om mijn droom waar te maken. In mijn Afrikaans restaurant, "Chez Dieudonné," neem ik u mee op een culinaire reis door verse en natuurlijke producten, met de focus op Togolese specialiteiten. Hier ontdekt u de rijke smaken van Afrika, het oude continent en de bakermat van de mensheid.

 

Of u nu op zoek bent naar de warmte van uw thuisland of de Afrikaanse cultuur wilt ervaren, bij "Chez Dieudonné" bieden we meer dan alleen een maaltijd. Ons restaurant verwelkomt u met verse, hartverwarmende gerechten, bereid met passie, liefde en kwaliteit.

 

Dieudonné en zijn toegewijde team staan klaar om u een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Kom langs en laat ons uw zintuigen verwennen in ons restaurant, waar Afrikaanse gastvrijheid en culinaire meesterwerken samenkomen. Tot snel!